ДОЛГОГОРОЧНАТА СОРАБОТКА РЕЗУЛТИРА СО МАКСИМАЛНА ЕФИКАСНОСТ ВО РАБОТАТА

РЕЛ-МАРК ДООЕЛ

БРЗА,НАВРЕМЕНА И БЕЗБЕДНА ДОСТАВА НА ВАШАТА ПРАТКА

ЗБИРЕН ПРЕВОЗ ОД ГРЦИЈА ПО НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ
Контакт

+389 70 238 623
email: rel-mark@hotmail.comРаботно време

Пон-Пет 8AM – 16PM
Саб 8AM – 12PMНашата локација

4-ти км Богданци – Гевгелија
Кординати: 41.182848 , 22.553496


НАШИ УСЛУГИ

ШТО МОЖЕ ДА НАПРАВИМЕ ЗА ВАС ?ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ПРЕВОЗ

РАСПОЛАГАМЕ СО ВОЗИЛА ЗА ТРАНСПОРТ НА СВЕЖА ИЛИ ЗАМРЗНАТА РОБА И ВОЗИЛА ЗА ТРАНСПОРТ НА РОБА КОЈА НЕ Е ПОД ТЕМПЕРАТУРЕН РЕЖИМ.

ЗБИРЕН ПРЕВОЗ

ВИ НУДИМЕ МОЖНОСТ ЗА ЗБИРЕН ПРЕВОЗ НА МАЛИ И СРЕДНИ ПРАТКИ ОД ГРЦИЈА И БУГАРИЈА ПО НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ И ДОСТАВА ДО ВРАТА.
truck_green.png


ШПЕДИЦИЈА

ЦАРИНСКО ПОСРЕДУВАЊЕ ПРИ УВОЗ, ИЗВОЗ И РЕЕКСПОРТ НА ВАШАТА РОБА.

МАГАЦИН

ИСТОВАР НА ВАШАТА РОБА ПОД ЦАРИНСКИ НАДЗОР.+01,012345678900123456789001234567890

МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ГОДИШНО

+01,012345670123456789001234567890,012345678900123456789001234567890

КИЛОМЕТРИ ГОДИШНО

+0123450123456789001234567890

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ


truck-vignette-gray.png

ИМАТЕ БАРАЊЕ ДО НАС ?

Пополнете ги следните податоци ….


    Име и презиме (required)

    Вашата e-mail адреса (required)

    Вашиот телефонски број

    Барање